ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Υπέροχος άνθρωπος ο Γιαννακόπουλος»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μίλησε για όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Μπερτομέου: «Υπέροχος άνθρωπος ο Γιαννακόπουλος»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μίλησε για όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague παραχώρησε συνέντευξη στο sports.ru και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας:

«Όλα είναι μία χαρά στις σχέσεις μας, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αν τον συναντήσεις, θα δεις έναν υπέροχο άνθρωπο. Προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια στιγμή πως είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά, ειδικά όταν μπορείς να πεις ό,τι θέλεις στα social media. Είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του. Υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλιώς θα υπάρξει τιμωρία. Αυτό συνέβη και πέρσι: Κάποια στιγμή του έδωσα μία δεύτερη  ευκαιρία και συμφώνησε μαζί μου, αλλά μετά από δύο εβδομάδες συνέχισε να “βομβαρδίζει” τα social media. Οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την διαμάχη των δύο «αιώνιων» αντιπάλων, ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε: «Δεν θα αφήσω την Euroleague να επηρεαστεί από αυτά τα ελληνικά πράγματα. Έχουν μυθικές μάχες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε άλλα περιστατικά σε επίπεδο Euroleague. Δεν θέλουν να λύνουν τα προβλήματά τους πολιτισμένα στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο αυστηρά σε επίπεδο Euroleague. Ερευνούμε το περιστατικό και η επιτροπή δεν έχει καμία απόδειξη πως ο Γιαννακόπουλος όντως είπε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χρηματίσει τους διαιτητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...