ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Υπέροχος άνθρωπος ο Γιαννακόπουλος»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μίλησε για όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μίλησε για όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic) 5.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague παραχώρησε συνέντευξη στο sports.ru και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας:

«Όλα είναι μία χαρά στις σχέσεις μας, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αν τον συναντήσεις, θα δεις έναν υπέροχο άνθρωπο. Προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια στιγμή πως είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να συμπεριφέρεται διαφορετικά, ειδικά όταν μπορείς να πεις ό,τι θέλεις στα social media. Είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του. Υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλιώς θα υπάρξει τιμωρία. Αυτό συνέβη και πέρσι: Κάποια στιγμή του έδωσα μία δεύτερη  ευκαιρία και συμφώνησε μαζί μου, αλλά μετά από δύο εβδομάδες συνέχισε να “βομβαρδίζει” τα social media. Οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι».

Σχετικά με την διαμάχη των δύο «αιώνιων» αντιπάλων, ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε: «Δεν θα αφήσω την Euroleague να επηρεαστεί από αυτά τα ελληνικά πράγματα. Έχουν μυθικές μάχες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε άλλα περιστατικά σε επίπεδο Euroleague. Δεν θέλουν να λύνουν τα προβλήματά τους πολιτισμένα στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο αυστηρά σε επίπεδο Euroleague. Ερευνούμε το περιστατικό και η επιτροπή δεν έχει καμία απόδειξη πως ο Γιαννακόπουλος όντως είπε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χρηματίσει τους διαιτητές».

Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας!
Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας! 2.820 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close