ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Πράσινο προβάδισμα «χτισμένο» με κόπο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μεν το «πάνω χέρι» στις αναμετρήσεις με την Νταρουσάφακα, αλλά ό,τι κατάφερε ήρθε με... κόπο και μικρές διαφορές.

Πράσινο προβάδισμα «χτισμένο» με κόπο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (21:30) τη Νταρουσάφακα. Ένα παιχνίδι που αποτελεί must-win κατάσταση για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία θέλει να… επανασυνδεθεί με την πρώτη οκτάδα, έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Θα έλεγε κανείς πως η συνάντηση με την τουρκική ομάδα έρχεται την κατάλληλη στιγμή, κρίνοντας με βάση την πρότερη φόρμα της αποψινής αντιπάλου του Παναθηναϊκού αλλά και από το γεγονός πως το ματς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Η Νταρουσάφακα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη σε 11 αναμετρήσεις, γεγονός που ώθησε τη διοίκηση στο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, λόγω έδρας, ρόστερ αλλά και προϊστορίας, έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις του με τη Νταρουσάφακα. Ωστόσο, το στοιχείο που χρίζει ανάλυσης είναι ότι καμία από τις τρεις «πράσινες» επιτυχίες δεν ήρθε εύκολα. Συνολικά, τα τέσσερα ματς των δύο αποψινών μονομάχων έχουν κλείσει με μονοψήφιες διαφορές, γεγονός που δείχνει ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδος έθεσαν με… κόπο την κυριαρχία τους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 29 Ιανουαρίου του 2019, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε της Νταρουσάφακα με τρεις πόντους διαφορά στο ΟΑΚΑ (82-79), ενώ στις 24 Μαρτίου πήρε διπλό με ένα καλάθι απόσταση (86-84). Αμφότερα τα ματς, για τη φάση του Top 16. Στο νέο φορμάτ, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 86-80 στο ΟΑΚΑ (25/11/16) και τη Νταρουσάφακα να απαντά με το 77-72 στην Τουρκία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.