ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματς-κλειδί πριν από τον… Γολγοθά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ οφείλει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νταρουσάφακα, διότι ακολουθεί μια τριάδα «καυτών» παιχνιδιών.

Ματς-κλειδί πριν από τον... Γολγοθά!

Το ματς με την Νταρουσάφακα απέκτησε ιδιαίτερο βάρος, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται εκτός οκτάδας, έχοντας περισσότερες ήττες (6) από νίκες (5) στην ως τώρα πορεία του.

Η ομάδα του Πασκουάλ οφείλει, εύκολα ή δύσκολα, να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τούρκων ώστε να ανέβει, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά, διότι η συνέχεια, μέχρι το τέλος του 2018 είναι «καυτή».

Η νίκη θα αποτελέσει… βάλσαμο στον πληγωμένο εγωισμό των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να δουν με άλλο μάτι την τριάδα παιχνιδιών που ακολουθεί κόντρα σε ομάδες που τρέχουν σε υψηλές ταχύτητες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη Νταρουσάφακα ακολουθεί η επίσκεψη στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Στις 19 Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκίμαζεται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δύο ημέρες αργότερα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο του Μάικ Τζέιμς, που φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για το 2018 ολοκληρώνεται με νέο ντέρμπι, διότι στις 29 Δεκέμβρη έρχεται στην Αθήνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Γίνεται κατανοητό, ότι βάσει των συνθηκών, το ματς με τη Νταρουσάφακα αποτελεί κλειδί για τους «πράσινους» που ψάχνουν μια ευκαιρία για αντιστροφή του κλίματος και ψυχολογική άνοδο, πριν από την δύσκολη τριάδα ματς που ακολουθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...