ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Χαίρομαι που βοήθησα, φάνηκε να είναι η βραδιά μου»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μήτογλου μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα.

Μήτογλου: «Χαίρομαι που βοήθησα, φάνηκε να είναι η βραδιά μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μήτογλου:

«Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα επανήλθε. Καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες και καθαρίσαμε τι φάσεις και πήραμε τη νίκη με αυτό τον τρόπο. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση αυτό και νιώθεις όλο και καλύτερα. Αυτό είναι που χαίρομαι γιατί με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου.

Πλέον νιώθω ότι είμαι από τα βασικά στελέχη. Φάνηκε να ήταν η μέρα μου. Με βρήκαν οι συμπαίκτες μου και μου έδωσε ώθηση αυτό. Η Νταρουσάφακα έτρεξε στον αιφνιδιασμό. Παίξαμε και εμείς βιαστικά. Έχουμε χρόνο να το δούμε και να συνεχίσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη είναι νίκη και μετράει. Μετά από 3 κακά παιχνίδια μας δίνει αυτοπεποίθηση. Σε 48 ώρες έχουμε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...