ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Γκιστ: «Καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος»

Τι δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και για το πως νιώθουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Γκιστ: «Καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στην κάμερα της Nova:

Eίμαι εφτά χρόνια στον Πανααθηναικό και ξέρω τι σημαίνει η πίεση του να παίζεις εδώ. Αυτό πρέπει να μένει εκτός των αποδυτηρίων. Όλοι έχουν την γνώμη τους, καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από τρεις ήττες. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να βελτιωθούμε, μπορείς να μάθεις και από τις ήττες και από τις νίκες. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Για ρεκόρ των 200 εμφανίσεων στην Euroleague: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος για την καριέρα μου. Υπήρξαν άσχημες στιγμές, καλές στιγμές. Το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίζεις».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μήτογλου: «Ελπίζω να συνεχίσει και να χτίσει σε αυτή την εμφάνιση. Παίζουμε πολύ “1 εναντίον 1” στην προπόνηση. Μου αρέσει που έχει αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να συνεχίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.