ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ψυχολογία»

Οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα. Τι είπε για την εμφάνιση της ομάδας και τα ματς που ακολουθούν.

Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ψυχολογία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάνγκφορντ:

Για το ματς: «Πάντα οι νίκες είναι σημαντικές. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από ένα αρνητικό σερί στην Euroleague. Κάναμε αυτό που έπρεπε, την κατάλληλη στιγμή. Η Νταρουσάφακα έχει ταλέντο, παρά το γεγονός πως είναι τελευταία στη βαθμολογία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη ψυχολογία. Αυτό συμβαίνει, είμαστε στον Δεκέμβριο και πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση. Όλα θα γυρίσουν, πρέπει να μείνουμε στον σωστό δρόμο και σε τροχιά πλέι-οφ».

Για την επιστροφή της Νταρουσάφακα: «Χάσαμε την ενέργειά μας. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, κάναμε κάποια χαζά λάθη, κάποιες άσχημες πάσες. Άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα, η Νταρουσάφακα μπήκε στο ματς και γι’αυτό είχαμε αυτή την εικόνα στο τέλος».

Για τα ματς που έρχονται: «Πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ, το μυαλό μας είναι εκεί. Η επόμενη εβδομάδα είναι μετά από αυτό το ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς, να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Έχει μεγάλη σημασία να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.