ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αϊδινιώτης: «Επανάληψη των τριών αγώνων με τους εξής όρους» (pic)

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης, αιτήθηκε την επανάληψη των τριών αγώνων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αϊδινιώτης: «Επανάληψη των τριών αγώνων με τους εξής όρους» (pic)

Αναλυτικά η ανάρτηση και το αίτημα του Γιάννη Αϊδινιώτη:

Επειδή τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα, υπάρχουν τρία παιχνίδια μεταξύ μας που αμφισβητούνται και από εμάς και από τους άλλους… Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν το τοπίο και να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές Ελλάδος στα 69, 75 και 91+ κιλά ζητάω επίσημη ρεβάνς των τριών παιχνιδιών με τους εξής απλούς και αιτιολογημένους όρους διαφάνειας:

1.Ξένη διαιτησία

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2.αντιντόπινγκ κοντρόλ πριν και μετά τους αγώνες.

Η τοποθεσία μας αφήνει αδιάφορους…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.