ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Τι ακολουθεί μέχρι το τέλος του 2018

Το άκρως απαιτητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέχρι το τέλος του έτους. Οι «μάχες» σε Euroleague και Basket League.

Παναθηναϊκός: Τι ακολουθεί μέχρι το τέλος του 2018

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε μεν, αλλά δεν έπεισε κόντρα στην Νταρουσάφακα, συνεχίζοντας τις «χαμηλές πτήσεις» στην απόδοσή του, γεγονός που φέρνει προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος. Η εικόνα της ομάδας του Πασκουάλ χρίζει βελτίωσης και δη άμεσης, από τη στιγμή που το τελευταίο δεκαπενθήμερο του έτους, περιλαμβάνει άκρως σημαντικά ματς σε Euroleague αλλά και Basket League.

Η Μαδρίτη και δύο μεγάλα ματς στο ΟΑΚΑ

Ο πρώτος γύρος της Euroleague κλείνει δυναμικά για τον Παναθηναϊκό, με τρία παιχνίδια-ντέρμπι. Την Τετάρτη, στις 19 Δεκεμβρίου, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην έδρα της φορμαρισμένης και εν δυνάμει πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δύο ημέρες αργότερα, υποδέχονται την ανεβασμένη φέτος, Αρμάνι Μιλάνο του Μάικ Τζέιμς. Τέλος στις 28 Δεκεμβρίου, θα έρθει στην Αθήνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Πρόκειται για τρία ματς… φωτιά στα οποία η ομάδα του Πασκουάλ θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να τα διεκδικήσει και να πάρει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στο τέλος του πρώτου γύρου.

«Δικέφαλοι» και Προμηθέας

Παράλληλα με τα τρία δυνατά ευρωπαϊκά ματς, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει στο ενδιάμεσο και τρία αξιοσημείωτα παιχνίδια στην Basket League. Η αρχή γίνεται την Κυριακή (16/12), με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 23 του μήνα θα υποδεχθούν ως (τυπικά) γηπεδούχοι στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι. Τέλος, στις 30 Δεκέμβρη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα δοκιμαστούν στην Πάτρα και την έδρα του Προμηθέα Πατρών.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνοπτικά το πρόγραμμα

16/12 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 19/12 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 21/12 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αρμάνι 23/12 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΑΕΚ 28/12 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 30/12 Προμηθέας – Παναθηναϊκός OΠΑΠ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.