ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει Θεσσαλονίκη ο Λοτζέσκι, παραμένει νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ταξιδέψει με τον Ματ Λοτζέσκι κι άλλους 12 στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου που παραμένει νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του στον καρπό.

Πάει Θεσσαλονίκη ο Λοτζέσκι, παραμένει νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Ο Ματ Λοτζέσκι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και ενσωματώθηκε στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στον καρπό, αλλά και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο φόργουορντ στο αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, κόντρα στην οποία οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να επιβληθούν και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στην Basket League, ζεσταίνοντας παράλληλα τις… μηχανές για την τελευταία… διαβολοβδομάδα του 2018, που περιλαμβάνει το παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...