ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Καμπετσής: «Θα ήθελα να πανηγυρίσω ένα τρόπαιο με την ομάδα στα επόμενα δύο χρόνια»

Ο Αργύρης Καμπετσής παραχώρησε δηλώσεις για το match programme της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για την ως τώρα πορεία του, τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τα χόμπι του.

Καμπετσής: «Θα ήθελα να πανηγυρίσω ένα τρόπαιο με την ομάδα στα επόμενα δύο χρόνια»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργύρη Καμπετσή η οποία θα φιλοξενηθεί στο match programme της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ:

Πώς συνέβησαν όλα αυτά τόσο σύντομα στην καριέρα σου;

«Ξεκίνησα από τον Άρη Πετρούπολης. Με είδαν από την ΑΕΚ και πήγα για 1,5 χρόνο στην ακαδημία της. Μετά με πήρε ο Ολυμπιακός, έπαιξα ένα χρόνο στην Κ20 όπου ήμουν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ξεκίνησα από τα μέσα της σεζόν να κάνω προπονήσεις με την πρώτηομάδα. Μου έκαναν μια πρόταση για να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά την απέρριψα. Τότε ήρθε η πρόταση από τη Ντόρτμουντ. Οι άνθρωποί της με είχαν δει στην εθνική Νέων και τους άρεσα. Και το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκα την προσφορά του Παναθηναϊκού».

Πιστεύεις ότι στη Ντόρμουντ μπορούσες να πετύχεις περισσότερα πράγματα;

«Ναι, σίγουρα. Όμως παρότι ξεκίνησαν όλα καλά και έπαιζα με τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας, ξαφνικά άλλαξαν κάποια πράγματα. Αποχώρησαν από την ομάδα άνθρωποι που με είχαν δει και με είχαν πιστέψει, ενώ παράλληλα άλλαξε η φιλοσοφία του συλλόγου, αφού πλέον ήθελαν πιο έτοιμες επιλογές».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξες την επιστροφή στην Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Ξεκίνησα την προετοιμασία κανονικά, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου μου ζήτησαν να πάω κάπου δανεικός για να πάρω παιχνίδια, κάτι που δεν ήθελα. Μετά ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Ήξερα ότι στον Παναθηναϊκό θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω».

Κρατάς πράγματα από την εμπειρία στη Ντόρτμουντ;

«Ποδοσφαιρικά είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες από την Ελλάδα. Εκεί οι ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα στις προπονήσεις. Όμως η ζωή στη Γερμανία ήταν δύσκολη για εμένα. Μιλούσα καθημερινά με τον Σωκράτη (σ.σ. Παπασταθόπουλο) και με βοηθούσε αρκετά».

Έχεις στο μυαλό σου να επιστρέψεις κάποια στιγμή στο εξωτερικό;

«Δεν βιάζομαι. Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψω αλλά τώρα στο μυαλό μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πώς βλέπεις την προσπάθεια στον Παναθηναϊκό; Πώς θα έβλεπες τα πράγματα σε δύο χρόνια από τώρα;

«Γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στον Παναθηναϊκό με μια νέα ομάδα που έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και κάποιους έμπειρους που βοηθούν όλους εμάς. Θα ήθελα σε δύο χρόνια από τώρα να έχω πανηγυρίσει ένα τρόπαιο με την ομάδα, ένα πρωτάθλημα ή ένα κύπελλο. Και μετά να βρεθώ στην εθνική Ανδρών. Ύστερα να έρθει μια καριέρα στο εξωτερικό. Αλλά, όπως σου είπα, δεν βιάζομαι».

Πες μας κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εσένα;

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έχω γυρίσει τα περισσότερα νησιά στην Ελλάδα. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα. Έχω προλάβει να αλλάξω τρία! Μου αρέσει να ταξιδεύω με το αυτοκίνητο. Και τέλος μου αρέσει το Playstation και ειδικά το fortnite. Παίζουμε με τον Φάνη Μαυρομμάτη και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη».

Και ποιος είναι ο καλύτερος από τους τρεις;

«Ε, τώρα είναι ερώτηση αυτή; Φυσικά εγώ!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...