ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με τη Νταρουσάφακα αλλά και εκείνο με τον ΠΑΟΚ.

Παπαγιάννης: «Δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε τα εξής στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας!

Απέναντι στην Νταρουσάφακα είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ακολουθώντας το πλάνο μας. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αναλόγως καλοί με αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να μπει στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Τελικά, τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο πως έχουμε τις δυνατότητες να αποδώσουμε καλύτερα και θεωρώ πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Μπροστά μας έχουμε αρκετά δύσκολα και συνάμα σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2018. Στόχος μας είναι να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά.

Τώρα, αυτό που μας απασχολεί, είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Η πορεία του εντός και εκτός συνόρων, ειδικά στα τελευταία ματς, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στην Πυλαία είναι ακόμη πιο δυνατός γι’ αυτό και απαιτείται μεγάλη προσοχή από μέρους μας.

Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να τα καταφέρουμε απαιτείται να έχουμε το απόλυτο της συγκέντρωσης από την αρχή ως το τέλος του ματς.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...