ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με δεμένο κεφάλι ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης θα αγωνιστεί με δεμένο κεφάλι στο ματς με τον Ατρόμητο.

Με δεμένο κεφάλι ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης βρίσκεται στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ως σέντερ μπακ δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ο νεαρός αμυντικός του τριφυλλιού θα αγωνιστεί σήμερα με δεμένο κεφάλι λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί πάνω από το φρύδι στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να του τοποθετεί ράμματα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Ηράκλειο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.