ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Πασκουάλ: «Δεν είναι συχνό φαινόμενο…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας ένα στατιστικό φαινόμενο που δεν... παρατηρείται συχνά.

Πασκουάλ: «Δεν είναι συχνό φαινόμενο...»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πυλαία, σχολιάζοντας το καθόλου συχνό φαινόμενο με τις ασίστ των «πρασίνων» να είναι περισσότερες από τα ριμπάουντ τους!

Αναλυτικά

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Οι δύο ομάδες παίξανε πολύ διαφορετικά επίσης οι δύο ομάδες είχαν καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία προσπάθεια για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να είναι οι ασίστ περισσότερες από τα ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι. Οι ασίστ μας βοήθησαν να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ έχει να κάνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος στα περισσότερα σουτ. Γενικά με τον τρόπο που παίξαμε αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Για την πίεση που ένιωθε: «Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν παιχνίδια με συσσωρευμένη πίεση και η νίκη είναι αυτό που μετράει για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η νίκη αυτή έδωσε μια αυτοπεποίθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.