ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάναντι: «Έχει εξαιρετικό προπονητή και φιλοσοφία ο Παναθηναϊκός»

Οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Κάναντι: «Έχει εξαιρετικό προπονητή και φιλοσοφία ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρότζεκτ που χτίζει ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Δώνη:

Για το ματς: Φυσικά μετά από τη σημερινή ήττα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν ήρθε. Στο πρώτο μέρος στο τεχνικό κομμάτι κάναμε πολλά λάθη, χάναμε εύκολα την μπάλα και μας κόστισε αμυντικά. Είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Γιαννούλη και μετά μια λάθος τοποθέτηση στην άμυνα που έφερε το 1-0. Συγχαρητήρια στον Μακέντα για το γκολ, αλλά ήταν λάθος και απ’ την πλευρά μας. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε μεταξύ μας για να μπούμε καλύτερα και μπήκαμε καλύτερα. Γυρίσαμε καλά την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες, το πέναλτι του Κουλούρη, ακόμα μία με τον Κουλούρη, το δοκάρι στο φινάλε. Δεν ήρθε το γκολ και έμεινε το 1-0.

Για το αν υπάρχει κούραση: Ειδικά σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δεν είχε κούραση. Δείξαμε ποιότητα. Στα 14 παιχνίδια που έχουμε κάνει έχουμε 28 βαθμούς, μια πολύ καλή επίδοση. Δεν είναι θέμα φρεσκάδας που δεν ήρθε η ισοπαλία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μεταγραφές: Εστιάζουμε πολύ στα δύο ματς που απομένουν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Μετά θα καθίσουμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και θα συζητήσουμε.

Για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού: Το βλέπω πολύ θετικά όλο αυτό. Έχει καταπληκτικό προπονητή και φιλοσοφία. Σωστή τακτική στο γήπεδο, με παίκτες γενναίους. Είναι στον σωστό δρόμο, με παίκτες από την ακαδημία, που δουλεύουν σωστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.