ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει με προβλήματα στα τελευταία δύο ματς του 2018

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της χρονιάς.

Πάει με προβλήματα στα τελευταία δύο ματς του 2018

Δύο αναμετρήσεις απομένουν στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε το 2018. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον Κισσαμικό στα Χανιά για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ το Σάββατο έχει οριστεί το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Δώνη δεν μπαίνει… αλώβητη στην τελική ευθεία για το έτος που διανύουμε, καθώς οι τραυματισμοί και οι κάρτες θα οδηγήσουν σε δεδομένες απώλειες. Αρχικά, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα πάει στα Χανιά χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού και περιμένει να δει εάν θα μπορέσει να παίξει έστω στο Αγρίνιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κουρμπέλη που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δώνης θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Κισσαμικό, καθώς αποβλήθηκε από τον Σιδηρόπουλο με δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα) θα εκτίσει ο Έλληνας αμυντικός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.