ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει με προβλήματα στα τελευταία δύο ματς του 2018

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της χρονιάς.

Δύο αναμετρήσεις απομένουν στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε το 2018. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον Κισσαμικό στα Χανιά για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ το Σάββατο έχει οριστεί το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Δώνη δεν μπαίνει… αλώβητη στην τελική ευθεία για το έτος που διανύουμε, καθώς οι τραυματισμοί και οι κάρτες θα οδηγήσουν σε δεδομένες απώλειες. Αρχικά, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα πάει στα Χανιά χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού και περιμένει να δει εάν θα μπορέσει να παίξει έστω στο Αγρίνιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κουρμπέλη που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δώνης θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Κισσαμικό, καθώς αποβλήθηκε από τον Σιδηρόπουλο με δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα) θα εκτίσει ο Έλληνας αμυντικός.

Exit mobile version