ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Ήξερα που θα χτυπήσει το πέναλτι ο Κουλούρης»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την απόκρουση του στο πέναλτι του Κουλούρη.

Διούδης: «Ήξερα που θα χτυπήσει το πέναλτι ο Κουλούρης»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σωκράτης Διούδης στην εκπομπή «Total Football»:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και δεν έχουμε συνηθήσει να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές, αλλά το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε από δυνάμεις, ο Ατρόμητος μας πίεσε αλλά βγάλαμε κάποια άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη».

Για το αν επηρέασε ο τραυματισμός του Μακέντα: «Ο Μακέντα έχει εμπειρία, κρατάει τη μπάλα και βοηθάει να ανέβει η ομάδα. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και ήταν σίγουρο πως θα μείνουμε από δυνάμεις, καθώς είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, αλλά και το πέναλτι του Κουλούρη: «Αναλύουμε με τον προπονητή μου πως εκτελούν οι αντίπαλοι παίκτες. Κάνουμε σκάουτινγκ. Ο Κουλούρης ξέρουμε πως χτυπάει τα πέναλτι και επέλεξα που να πέσω από εκείνη την πλευρά και το έπιασα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.