ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόχανσον: «Δεν σκέφτομαι καμία μεταγραφή, μου αρέσει στον Παναθηναϊκό και θα μείνω»

Ο Ματίας Γιόχανσον ανέφερε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του, τονίζοντας ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Γιόχανσον: «Δεν σκέφτομαι καμία μεταγραφή, μου αρέσει στον Παναθηναϊκό και θα μείνω»

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στην «Πράσινη» για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει περάσει καν από το μυαλό του το ενδεχόμενο μεταγραφής, καθώς απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιόχανσον:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν δύσκολο ματς και υπήρξαν αρκετά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πολλές μονομαχίες. Όμως στο τέλος νομίζω ότι με την εικόνα που είχαμε στο γήπεδο, αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Διούδη: «Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα με την ποιότητα του Σωκράτη, τότε κάποιες φορές θα πάρεις βαθμούς και από αυτόν! Νομίζω ότι η νίκη ήταν ομαδική υπόθεση».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή: «Όχι, καθόλου. Πραγματικά μου αρέσει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, μου αρέσει ότι υπάρχει ένα πλάνο για όλα, μου αρέσει που έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και νομίζω ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Επομένως δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο, για τον οποίο θα πρέπει να αποχωρήσω. Μου αρέσει εδώ και θα μείνω»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...