ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Βέργο και μερικό rotation στα Χανιά

Στην αποστολή και την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Κισσαμικό αναμένεται να μπει ο Νίκος Βέργος. Ποιοι θα μείνουν εκτός

Με Βέργο και μερικό rotation στα Χανιά

Ώρα ενδεκάδας για τον Νίκο Βέργο, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει ο Δώνης στην κορυφή της επίθεσης του τριφυλλιού κόντρα στον Κισσαμικό.

Ο Δώνης θα κάνει σήμερα το μεσημέρι τις τελευταίες δοκιμές του για το αυριανό ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως φαίνεται, ο Δώνης θα κάνει αλλαγές στην «πράσινη» σύνθεση, όχι όμως τόσες όσες έγιναν στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θέλει να διατηρήσει και στα Χανιά ένα μικρό «κορμό» ενδεκαδάτων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπως έτσι, ο Βέργος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στην ενδεκάδα, ενώ αντίθετα, θα λείψουν (όπως όλα δείχνουν) οι Κουρμπέλης και Μακέντα, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Αμφότεροι, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.