ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: “Ετσι θα νικήσουμε στη Μαδρίτη”

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη επί της Ρεάλ εξήγησε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την άφιξη της αποστολής στη Μαδρίτη.

Πασκουάλ:

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη επί της Ρεάλ εξήγησε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την άφιξη της αποστολής στη Μαδρίτη.

«Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...