ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά ισχύουν για την πρωτιά στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισαμμικό για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο του Κυπέλλου.

Αυτά ισχύουν για την πρωτιά στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι», όπως και η ομάδα των Χανίων, έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού μετά το σημερινό 0-0 ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον Παναιτωλικό.

Αυτό που απομένει είναι η υπόθεση πρωτιά στον όμιλο, κάτι που φυσικά θέλει το τριφύλλι.

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 4 βαθμούς. Το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία είναι το μεταξύ τους ματς και το δεύτερο η διαφορά τερμάτων και ΟΧΙ η καλύτερη επίθεση.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κισαμμικός έχει 2-0 γκολ και ο Παναθηναϊκός 3-2. Αρα, λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη για να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...