ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να αποχωρήσει από το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Προς αποχώρηση ο Κωνσταντίνου

Την Τρίτη έγινε γνωστή η αποχώρηση του Στράτου Σωπήλη από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέση η οποία θα καλυφθεί από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που θα διατηρήσει και τα καθήκοντα του προέδρου στο Δ.Σ.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνου αναμένεται να ολοκληρώσει την παρουσία του στα διοικητικά του τριφυλλιού, οδεύοντας και εκείνος με τη σειρά του προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πράσινης», αναμένεται να έχει αποχωρήσει το αργότερο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι από το διοικητικό σχήμα του τριφυλλιού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.