ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει το «ΟΚ» του Αλαφούζου ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για να τρέξουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των δύο ανδρών μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Περιμένει το «ΟΚ» του Αλαφούζου ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας θα τα πει με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Στη συζήτηση αυτή, σύμφωνα με τη «Live Sport», θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, μεταξύ αυτών και τα μεταγραφικά.

Ουσιαστικά, ο Νταμπίζας περιμένει να δει τις διαθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου όσον αφορά τον τομέα των μεταγραφικών και το αν ο ίδιος προτίθεται να διαθέσει κάποιο ποσό ώστε να γίνουν ορισμένες κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μείνει ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μεν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα υπάρχει η δυνατότητα ενός μπάτζετ που θα επιτρέψει στους Νταμπίζα και Δώνη να προχωρήσουν το πρότζεκτ τους τον Γενάρη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.