ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Έδωσε εύκολα το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου για τη φάση του πέναλτι στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κολοβέτσιος: «Έδωσε εύκολα το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος»

Την άποψή του για τη φάση με τον Μπουσούλατζιτς η οποία σφυρίχτηκε πέναλτι, κατέθεσε στην «Πράσινη» ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο αμυντικός του τριφυλλιού τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο διαιτητής έδωσε εύκολα την παράβαση.

«Το είδα ξανά… Νομίζω ότι ο διαιτητής το δίνει εύκολα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα μπορούσε και να μην το δώσει. Πάντως δεν μπορώ να τον κατακρίνω για την απόφασή του», ανέφερε σχετικά ο Κολοβέτσιος.

Για την επέμβαση του Διούδη: «Ήταν μεγάλη απόκρουση από τον Σωκράτη στη φάση του πέναλτι. Τον ευχαριστώ που έσωσε την ομάδα σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Βέβαια αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και προσωπικά προσπαθώ να κοιτάω πάντα μπροστά και να μην επηρεάζομαι από αυτές τι καταστάσεις».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.