ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ θα δείτε τα ματς του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Τετάρτη με αγωνιστική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Που θα δείτε τα ματς του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Εδώ θα δείτε τα ματς του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Ημέρα γεμάτη δράση για τον Παναθηναϊκό, με αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Την αρχή κάνει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία στις 15:30 αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Κισσαμικό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 5.

Έπειτα, στις 22:00 η ομάδα του Πασκουάλ δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Wizink Center. Παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 2.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και οι δύο αναμετρήσεις θα καλυφθούν επίσης από το Panathinaikos24.gr, μέσω του καθιερωμένου LIVE.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.