ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παναθηναϊκός: «Η μαφία ζει και βασιλεύει»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος το πρωί της Τετάρτης.

Παναθηναϊκός: «Η μαφία ζει και βασιλεύει»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η μαφία που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζει και βασιλεύει.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το νέο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας φανερώνει ότι η μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν τιμά κανέναν εξ όσων αποτελούμε κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και επειδή από λόγια «χορτάσαμε», θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι Αρχές προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι που αναμειγνύονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το ίδιο το χιλιοταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας. Εκτός και αν βολεύει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο σε συνθήκες τρομοκρατίας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περαστικά στον κ. Τζήλο. Περαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.