ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπάκας: «Ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε Τζήλο ο Καραπαπάς»

Ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Μπάκας που κατά το παρελθόν έπεσε και αυτός «θύμα» βίαιης επίθεσης μίλησε για τον ξυλοδαρμό του Αθανάσιου Τζήλου και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πυροδότησαν την ατμόσφαιρα εναντίον του Τζήλου ο Καραπαπάς και οι εφημερίδες του Πειραιά. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης».

Μπάκας: «Ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε Τζήλο ο Καραπαπάς»

«Αυτή η κολόνια κρατά χρόνια και θα κρατήσει και άλλο όσο υπάρχουν άτομα στιλ Καραπαπά στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Να ευχηθώ περαστικά στον Τζήλο και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Το χτύπημα ήταν άγριο στα πόδια για να επηρεάσουν όχι μόνο αυτόν, αλλά και τους επόμενους. Τον χτύπησαν γιατί ναι μεν θεωρούν πως αδίκησε τον Ολυμπιακό αλλά και γιατί έπεται συνέχεια. Για να προσέχουν οι διαιτητές που παίζουν τον Ολυμπιακό.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.