ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δε μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές»

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού.

Δώνης: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δε μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές»

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι: «Εγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς, ειδικά για 20-25 θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε εμείς να πάρουμε ένα καλύτερο σκορ αντέδρασε ο ΑΟΧ-Κισσαμικός κι είχε κι αυτός κάποιες σημαντικές φάσεις και γενικά κύλησε ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό με κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι και μέχρι το τέλος είχε σασπένς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο».

Για το Κυπελλο: «Πάντα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος, ειδικά σε αυτή τη φάση, όπου υπάρχει ο όμιλος και ήταν ευκαιρία για εμάς να δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας. Σε αυτό υπάρχει πάντα κι ένας κίνδυνος να μην υπάρχει η ομοιογένεια που θέλουμε, όπου εμφανίστηκε σε κάποια από τα τρία παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν παιχνίδια και παρότι η ομοιογένειά μας δεν ήταν η καλύτερη καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στους “δυνατούς”».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παντελάκη:  «Ο Νώντας είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήρθε στην αρχή της προετοιμασίας, ήρθε λίγο αργότερα. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, είναι καλός επαγγελματίας, βελτιώνεται. Ξέρει και ο ίδιος ότι ο βαθμός δυσκολίας από τη Β’ Εθνική να έρθει στον Παναθηναϊκό, σε μία θέση που είναι απαιτητική, είναι μεγάλος, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλά είναι ένα παιδί που είναι στο ρόστερ μας και δείχνει θετικά στοιχεία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα».

Για τις μεταγραφές:  «Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά. Δεν μας ενδιαφέρουν…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...