ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στα γκολ και πρώτο «χτύπημα» με το τριφύλλι

Κέρδος για τον Παναθηναϊκό η απόδοσή του στο χθεσινό ματς.

Επιστροφή στα γκολ και πρώτο «χτύπημα» με το τριφύλλι

Ο Νίκος Βέργος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Δώνης, σκοράροντας το νικητήριο γκολ για το τριφύλλι στο ματς με τον Κισσαμικό στα Χανιά (2-1), δίνοντας στους πράσινους την πρωτιά του τρίτου ομίλου.

Ο Βέργος πάλευε εδώ και καιρό ώστε να βρει την ψυχολογία του και να επιστρέψει στα γκολ, απέχοντας από το σκοράρισμα για ένα χρόνο και σχεδόν δύο μήνες. Το τελευταίο τέρμα του νεαρού επιθετικού ήταν στις 25 Οκτωβρίου του 2017, όταν έπαιζε στην Ουγγαρία.

Έκτοτε, πέρασαν 14 «άγονοι» μήνες με λίγες συμμετοχές, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν από χθες, με τον Βέργο να παλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς για να σκοράρει, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά και το πέναλτι, μέχρι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Χανιά, ο Βέργος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...