ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Ψηλοί στα… χαμηλά: Στο -8 μαζί οι Γκιστ – Λάσμε

Άλλη μια κακή εμφάνιση των δύο ψηλών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με αρνητική βαθμολογία.

Ψηλοί στα... χαμηλά: Στο -8 μαζί οι Γκιστ - Λάσμε

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε για ακόμη μια φορά κακή εικόνα σε εκτός έδρας παιχνίδι του, γνωρίζοντας βαριά ήττα στη Μαδρίτη.

Η συνολική εικόνα των «πρασίνων» στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν απογοητευτική με το μεγαλύτερο θέμα να εντοπίζεται (ξανά) στους ψηλούς και δη στην εμφάνιση των ΓκιστΛάσμε, για τους οποίους υπήρξαν από την αρχή της σεζόν, οι περισσότερες απαιτήσεις.

Η συνεισφορά των δύο παικτών ήταν ελάχιστη στο χθεσινό ματς, με τον μεν Γκιστ να έχει 1 πόντο και 2 λάθη σε 10:56 συμμετοχής, ενώ ο Λάσμε είχε 4 πόντους και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, οι δυο τους πήραν τον απογοητευτικό βαθμό του… -8 στο ranking, με τον Γκιστ να παίρνει -5 και τον Λάσμε -3, σε ένα ματς όπου η γραμμή των ψηλών και η καλή απόδοσή της ήταν απαραίτητη για να υπάρχει κάποια ελπίδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα άλλα δύο «5άρια» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού για να σώσουν τα προσχήματα, με τον Παπαγιάννη να δίνει λύσεις με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και ορισμένες καλές άμυνες σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Βουγιούκας έβαλε 4 πόντους στα 4 λεπτά που συμμετείχε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...