Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε για ακόμη μια φορά κακή εικόνα σε εκτός έδρας παιχνίδι του, γνωρίζοντας βαριά ήττα στη Μαδρίτη.

Η συνολική εικόνα των «πρασίνων» στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν απογοητευτική με το μεγαλύτερο θέμα να εντοπίζεται (ξανά) στους ψηλούς και δη στην εμφάνιση των ΓκιστΛάσμε, για τους οποίους υπήρξαν από την αρχή της σεζόν, οι περισσότερες απαιτήσεις.

Η συνεισφορά των δύο παικτών ήταν ελάχιστη στο χθεσινό ματς, με τον μεν Γκιστ να έχει 1 πόντο και 2 λάθη σε 10:56 συμμετοχής, ενώ ο Λάσμε είχε 4 πόντους και 1 λάθος σε 4 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, οι δυο τους πήραν τον απογοητευτικό βαθμό του… -8 στο ranking, με τον Γκιστ να παίρνει -5 και τον Λάσμε -3, σε ένα ματς όπου η γραμμή των ψηλών και η καλή απόδοσή της ήταν απαραίτητη για να υπάρχει κάποια ελπίδα.

Τα άλλα δύο «5άρια» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού για να σώσουν τα προσχήματα, με τον Παπαγιάννη να δίνει λύσεις με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και ορισμένες καλές άμυνες σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Βουγιούκας έβαλε 4 πόντους στα 4 λεπτά που συμμετείχε.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου