ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έντονη δυσαρέσκεια και… όλα ανοιχτά στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη αναμένεται να οδηγήσει σε εξελίξεις και αλλαγές, το εύρος των οποίων πιθανότατα θα αγγίξει και το ρόστερ.

Έντονη δυσαρέσκεια και... όλα ανοιχτά στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός ούτε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο, το οποίο προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης, καθώς το εν λόγω φαινόμενο δεν παρατηρείται για πρώτη φορά.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη, οι οποίες μπορεί να φτάσουν μέχρι και το ρόστερ. Αρχικά, φαντάζει σίγουρο ότι θα επιβληθεί βαρύ πρόστιμο στην ομάδα για τις εμφανίσεις της στη Euroleague, με στόχο να «ταρακουνήσει» άπαντες στο τριφύλλι.

Πλην του προστίμου, φαίνεται ότι όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά και παίζει ακόμη και το ενδεχόμενο άμεσων αλλαγών, τόσο στο ρόστερ, όσο και στο προπονητικό επιτελείο. Το «καμπανάκι» έχει ακουστεί για παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα, ενώ η εν λόγω κατάσταση δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε τον Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό να κρίνεται και εκείνος με τη σειρά του.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, μένει να φανεί τι ακριβώς θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, έπειτα από την επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη. Το πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί και από κει και πέρα, θα υπάρξουν συζητήσεις ώστε να φανεί το εύρος των αλλαγών που θα γίνουν, ώστε η ομάδα να βρει εκ νέου τον δρόμο της, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...