ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μέρος της προπόνησης ο Κουρμπέλης, ατομικό για Μακέντα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης στο Κορωπί, ενώ αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Μέρος της προπόνησης ο Κουρμπέλης, ατομικό για Μακέντα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης για προπόνηση στο Κορωπί, μαθαίνοντας στη συνέχεια τα νέα για την αναβολή της 15ης αγωνιστικής, λόγω αποχής των διαιτητών.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις υψηλής έντασης με μπάλα, αλλά και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ολοκληρώνοντας με οικογενειακό διπλό.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Κουρμπέλης, που συνέχισε με ατομικό, ενω ατομικό έκανε ο Μακέντα. Παράλληλα, οι Κότσαρης και Σέχου έκαναν θεραπεία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή προπόνση θα διεξαχθεί τελικά στις 17.00 από τις 12.00, που αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς αναβλήθηκε η αγωνιστική, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και το Σάββατο στις 11.30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.