ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έναρξη συνεργασίας με αθλητικό ψυχολόγο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έναρξη συνεργασίας με αθλητικό ψυχολόγο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Κώστα Κασταμονίτη. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πιο σύγχρονης λειτουργίας της ακαδημίας του Τριφυλλιού.

Ο κ. Κασταμονίτης έχει πτυχίο συμβούλου ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία σε αγγλικό πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί του αφορά κατά κύριο λόγο την ακαδημία του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει σχέση και με την πρώτη ομάδα. Με παρουσία στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» αλλά και στους αγώνες της ακαδημίας, ο Κώστας Κασταμονίτης θα αναλάβει την ψυχολογική εκπαίδευση και προετοιμασία των αθλητών, όχι μόνο στα στενά αθλητικά πλαίσια αλλά συνολικά την υποστήριξη σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.