ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόσμος στο ΟΑΚΑ – Οπαδοί νωρίτερα στο αεροδρόμιο για την αποστολή!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ νωρίτερα περίπου 20 φίλοι του "τριφυλλιού" πήγαν στο αεροδρόμιο, αλλά η αποστολή έφυγε εσωτερικά.

Κόσμος στο ΟΑΚΑ - Οπαδοί νωρίτερα στο αεροδρόμιο για την αποστολή!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ νωρίτερα περίπου 20 φίλοι του “τριφυλλιού” πήγαν στο αεροδρόμιο, αλλά η αποστολή έφυγε εσωτερικά.

Τη στιγμή που αναμένονται εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο, ο κόσμος της ομάδας κινειτοποιείται. Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και την προπόνηση μια μέρα πριν από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση των φίλων του τριφυλλιού, μετά και τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα, πάνω από 20 οπαδοί βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος” με σκοπό να περιμένουν την αποστολή της ομάδας και να μιλήσουν με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ομως, τόσο ο Καταλανός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έφυγαν εσωτερικά και δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα αφίξεων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...