ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Όλα για την πρόκριση

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για το επικείμενο ματς Κυπέλλου, που είναι το τελευταίο εντός 2018 για την ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Όλα για την πρόκριση

Γειά σας και πάλι!

Επανήλθα για το προτελευταίο blog της χρονιάς, καθώς μας έχει μείνει μονο ένα παιχνίδι πριν φύγει το 2018. Πριν από αυτό όμως, θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στο προηγούμενο παιχνίδι που παίξαμε για το πρωτάθλημα, εναντίον του Φάρου Κερατσινίου.

Μπορώ να πω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, καθώς ήμασταν πολύ συγκεντρωμενες από το ξεκινημα του αγώνα, παίξαμε δυνατά στην άμυνα και βγάλαμε πολύ ωραίες φάσεις στην επίθεση. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, διότι είμαστε μόνες πρώτες στη βαθμολογία. Κάτι που μας δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτη τη νικη γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το θεσμο του Κυπελλου. Παίζουμε εκτός έδρας εναντίον του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, καθώς ο νικητής θα βρεθεί στο final 4 του Κυπέλλου. Αυτό από μόνο του μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη.

Θα τα δώσουμε όλα για να βγούμε νικήτριες και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση! Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε για να μας δώσουν την ώθηση που θέλουμε!

Γι’ αυτό, σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου. Βe there!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.