ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Παθιασμένος για τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε δηλώσεις σε εφημερίδα του Λούιβιλ, μιλώντας για τις συζητήσεις του με τον Γιαννακόπουλο, αλλά και την προοπτική της Euroleague.

Πιτίνο: «Παθιασμένος για τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε δηλώσεις σε εφημερίδα του Λούιβιλ, μιλώντας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την προοπτική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιτίνο:

Για τον Γιαννακόπουλο: «Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες κλπ. Μου είπε πως είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Για την προπονητική: «Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη Euroleague: «Είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ. Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.