ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Παίζει τα ρέστα του για να μείνει… ζωντανός!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να αντιδράσει και να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο (21:00), στο πρώτο ματς της μετά-Πασκουάλ εποχής.

Παίζει τα ρέστα του για να μείνει... ζωντανός!

Το «ηλεκτροσόκ» έγινε, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αποτελεί παρελθόν πλέον από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πλέον, χρειάζεται αντίδραση, αρχής γενομένης από το σημερινό βράδυ (21:00) και το ματς-τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο.

Με ρεκόρ 6-7 και «στάση» στη 10η θέση, τα περιθώρια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στενεύουν. Η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να γίνει νέο βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην οκτάδα και να έρθει η απαραίτητη ψυχολογική τόνωση, μετά τη βαριά ήττα στη Μαδρίτη.

Σήμερα, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα κοουτσάρει ο Γιώργος Βόβορας με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, εν αναμονή του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος εκτός απροόπτου, θα είναι ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.