ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνουν τελική απόφαση για προσθήκη

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θα τα πουν για την περίπτωση του Πάνου Αρμενάκα.

Παίρνουν τελική απόφαση για προσθήκη

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θα συζητήσουν για την περίπτωση του Πάνου Αρμενάκα, ο οποίος ήρθε στο Κορωπί, δοκιμάστηκε και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν πάρει την τελική τους απόφαση μέχρι αύριο, βάζοντας επί τάπητος τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του ομογενή εξτρέμ,  ο οποίος έχει πιθανότητες να ενσωματωθεί τελικά στο ρόστερ του τριφυλλιού, καθώς διαθέτει ποιότητα και η πιθανότητα μεταγραφής του δεν θα επιβαρύνει το μπάτζετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.