ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενάρια φυγής για Λάσμε

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για «διαζύγιο» Παναθηναϊκού και Λάσμε.

Σενάρια φυγής για Λάσμε

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον έμπειρο Γκαμπονέζο σέντερ, Στεφάν Λάσμε.

Ο Λάσμε δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη θητεία του στο τριφύλλι, αποδίδοντας κάτω από τα προσδοκώμενα στάνταρ, με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια σενάρια για πρόωρο «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό.

Οι επόμενες ημέρες και η διαφαινόμενη έλευση του Ρικ Πιτίνο θα φανερώσουν πολλά σχετικά με την υπόθεση, καθώς ο Αμερικανός κόουτς θα χρειαστεί να κάνει τις εισηγήσεις του σχετικά με το ρόστερ και τις όποιες προσθαφαιρέσεις πρέπει να γίνουν.

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!
Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες! 13.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο άμεσο μέλλον θα φανεί το τι θα συμβεί με τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος δεν έχει αποδώσει ως τώρα τα αναμενόμενα, προκαλώντας δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ