ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έμειναν… 6 εισιτήρια για sold out στη Ζαλγκίρις με Παναθηναϊκό (pic)

Περιμένουν πως και πως το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο Κάουνας.

Έμειναν... 6 εισιτήρια για sold out στη Ζαλγκίρις με Παναθηναϊκό (pic)

Sold out ενόψει στο Κάουνας για την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έστω κι αν το ματς απέχει σχεδόν ένα μήνα από σήμερα!

Οι οπαδοί της Ζαλγκίρις προμηθεύτηκαν σχεδόν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς της 18ης Ιανουαρίου με τους «πράσινους», με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αποκαλύπτει ότι έχουν μείνει μόλις… έξι κομμάτια δίχως κάτοχο για τη Zalgirio Arena, τα οποία προφανώς και θα βρουν αγοραστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.