ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο Δ.Σ στην ΠΑΕ – Ποιοι το απαρτίζουν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα ονόματα που το απαρτίζουν και η νέα προσθήκη.

Νέο Δ.Σ στην ΠΑΕ - Ποιοι το απαρτίζουν

Νέο Δ.Σ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο εκλέχθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση. Πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι απλό μέλος και τον δικηγόρο, Γιώργο Μαθιόπουλο, να αποτελεί τη νέα προσθήκη στη σύνθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Δ.Σ. μετά την αντικατάσταση του κ. Στράτου Σωπήλη.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Πλιάτσικας.

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Μπόμης, Γιώργος Μαθιόπουλος, Παντελής Αναστασόπουλος.

Το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μαθιόπουλος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και νομικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μαθιόπουλος γεννήθηκε το 1981 στην Καλαμάτα. Πήρε το πτυχίο του νομικού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης του Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...