ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι «πράσινοι» της Εθνικής Παίδων

Δείτε τους παίκτες που κλήθηκαν στην προπόνηση του κλιμακίου Νότου της Εθνικής Παίδων.

Οι «πράσινοι» της Εθνικής Παίδων

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 26 Δεκεμβρίου στις 16.00 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Άγγελος Γιαννόπουλος (Σπάρτα Μπερτράνζ), Νίκος Τσολάκης (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Καλάης (Ολυμπιάδα Παπάγου), Γιώργος Κανελλόπουλος (Πανιώνιος), Βασίλης Κώτσης (Ολυμπιάδα Παπάγου), Στέφανος Πολύζος (Παναθηναϊκός), Νικόλαος Ντάκος (Ακαδημία Αθηνών), Αλέξανδρος Γιαννόπουλος (Δούκας), Ηλίας Μανιάς (Περιστέρι), Γιάννης Νάσης (Πεντέλη), Σωτήρης Οικονομόπουλος (Ολυμπιακός), Γιώργος Παπαϊωάννου (Ακαδημία Αθηνών), Θάνος Βασιλείου (Ακαδημία Αθηνών), Μιχάλης Παλικαράς (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Νικολαϊδης (Παναθηναϊκός), Θανάσης Καραστάθης (ΧΒΑ), Γιάννης Πατρινός (Παναθηναϊκός), Αχιλλέας Διαμαντής (ΑΕΚ), Μιχάλης Καρλής (ΑΕΚ), Στέφανος Μακαριάδης (Πανιώνιος), Κωνσταντίνος Σαξιώνης (Άρης Πετρούπολης), Αλέξανδρος Λάζαρης (Πανιώνιος), Μιχάλης Χρήστου (Πανιώνιος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.