ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στους παίκτες-αποκάλυψη του φετινού Champions League πρώην «πράσινος»!

Δείτε ποιος είναι!

Στους παίκτες-αποκάλυψη του φετινού Champions League πρώην «πράσινος»!

Ο λόγος φυσικά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίζεται πλέον στην Μπενφίκα και με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της UEFA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές επεμβάσεις, ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της Μπενφίκα στη φάση των ομίλων»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα  της διοργάνωσης με τους ποδοσφαιριστές κάτω των 24.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η λίστα: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), Ματάις Ντε Λιχτ (Άγιαξ), Άντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιόνγκ (Άγιαξ), Χούσεμ Αουάρ (Λιόν), Αρτούρ (Μπαρτσελόνα), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τσενγκίζ Ουντέρ (Ρόμα), Χίρβινγκ Λοσάνο (Αϊντχόφεν), Τζέντον Σάντσο (Ντόρτμουντ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.