ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξαιρετικό κλίμα στο δείπνο – Δόθηκαν τα χρήματα από τα πρόστιμα στους εργαζόμενους

Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο σημερινό δείπνο στο Κορωπί.

Εξαιρετικό κλίμα στο δείπνο – Δόθηκαν τα χρήματα από τα πρόστιμα στους εργαζόμενους

Τρομερή κίνηση από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο σημερινό δείπνο στο Κορωπί.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, κάτι που έδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Στο σημερινό δείπνο, οι ποδοσφαιριστές είχαν αποφασίσει ενημερώνοντας τον τεχνικό διευθυντή κ. Νταμπίζα,  ότι θέλουν να δώσουν τα χρήματα από τα φετινά πρόστιμα που είχαν, να τα μοιράσουν στους εργαζόμενους στο Κορωπί.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε φακέλους όπου απέξω αναγράφονταν το όνομα του παίκτη που είχε φάει το πρόστιμο και του υπαλλήλου που θα έπαιρνε το μπόνους! Οι φάκελοι δινόταν από τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη. Και κάθε υπάλληλος έλεγε κάποια λόγια με ανάλογες αντιδράσεις από το… κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι τόνισαν ότι δεν έχουν συναντήσει ξανά τέτοιο κλίμα και πως το δέσιμο αυτής της ομάδας φέτος είναι και το δυνατό της προσόν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έδωσε το «παρών», ενημερώνοντας ότι, τελικά, δε θα παραστεί στο δείπνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ