Ο Γιάννης Μπουζούκης ανέφερε ότι είναι αστείο να τον παρομοιάζουν με τον Λούκα Μόντριτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

-Έχουν αλήθεια τα σενάρια που σε παρομοιάζουν με τον Μόντριτς; 

«Όχι είναι αστείο να γίνεται τέτοια παρομοίωση. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και όλα αυτά τα ατομικά για τον καθένα, δεν ισχύουν και δεν υπάρχουν».

-Πώς βλέπεις τις σειρήνες απ’ το εξωτερικό; 

«Έχω την οικογένειά μου εδώ και όλα τα παιδιά εδώ είναι λογικοί άνθρωποι. Αυτά είναι νωρίς να τα σκεφτόμαστε. Κλείνω τα αυτιά μου 100%. Με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές γι’ αυτό. Για να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Είναι νωρίς για προτάσεις απ’ το εξωτερικό».

-Ο στόχος σου για το τέλος της σεζόν; 

«Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Με έχει βοηθήσει απίστευτα ο Παναθηναϊκός και θέλω να κάνουμε όλοι το ίδιο για να τον φτάσουμε εκεί που του αρμόζει».

-Συμβιβάζεστε με άσχημα αποτελέσματα; 

«Είμαστε τεράστιος σύλλογος που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ισοπαλία ή την ήττα. Όλοι οι Παναθηναϊκοί θέλουν τη νίκη».

-Πως βιώνεις όλο αυτό με την ανάπτυξη απ’ την ακαδημία; 

«Από εδώ προήλθαμε όλοι μας. Δουλεύαμε σε καλές εντάσεις, είχαμε παραστάσεις απ’ το εξωτερικό. Βλέπαμε ρυθμούς μεγάλων ομάδων. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν όλες οι ομάδες να προωθούν παιδιά, όμως το σίγουρο είναι πως πρέπει».

-Τι σου έχει μείνει απ’ τις ακαδημίες; 

«Ένας αγώνας Κ17 με τον Πανιώνιο ήμουν αρχηγός. Έπρεπε να είμαστε 10:15 στο γήπεδο και χάσαμε το δρόμο με την οικογένειά μου. Αργήσαμε και έμεινα εκτός αποστολής. Ήταν μεγάλη πικρία και για μένα και για την οικογένειά μου».

-Ποια θέση σου ταιριάζει;

«Όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Αυτό έχω μάθει με τον καιρό. Θα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσωπικά μ’ αρέσει να παίζω ως επιθετικός μέσος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS