ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης: «Αν καβαλήσεις το καλάμι…»

Οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην ΕΡΤ για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Χατζηγιοβάνης: «Αν καβαλήσεις το καλάμι...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζηγιοβάνης στην ΕΡΤ για τον Παναθηναϊκό, τη φετινή πορεία και τους προσωπικούς στόχους του:

«Μ’ αρέσει να κάνω διάφορα στο γήπεδο. Να κάνω αυτό που ξέρω εγώ. Να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να κάνω πράγματα που μου ζητά ο κόουτς. Μου έχει δώσει την ελευθερία. Αυτοσχεδιάζω σε κάθε ματς και κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

-Ισχύει πως προηγούμενοι προπονητές σου έκαναν καψώνια τα οποία σου έκαναν καλό;

«Μαζί με τον κύριο Δώνη έχω δουλέψει με τρεις προπονητές στην πρώτη ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει. Ο καθένας με τον τρόπο του να μου δώσει τις συμβουλές του κι εγώ να πάρω το καλύτερο απ’ τον κάθε προπονητή. Έχω ακούσει πάρα πολλά και απ’ τον κ. Στραματσόνι και τον κ. Ουζουνίδη και τον κ. Δώνη. Συνεχίζω να ακούω τον προπονητή μου. Αν καβαλήσεις το καλάμι δε θα βγει κάπου όλο αυτό που πάει να φτιαχτεί τώρα στον Παναθηναϊκό. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δουλεύουμε, είμαστε μια παρέα και όλοι είναι καλά παιδιά. Δουλεύουμε και όλο αυτό θα βγει σε καλό στον Παναθηναϊκό».

-Έχεις κάνει θυσίες στις ακαδημίες;

«Έχω κάνει πολλές. Όπως κάθε παιδί αφήνει την οικογένειά του για να έρθει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Κι αυτό είναι τεράστια θυσία. Είναι δύσκολο να φεύγεις απ’ το σπίτι σου σε μικρή ηλικία και να ζεις μόνος σου. Όταν έρχεσαι εδώ έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου να σε βοηθήσουν σε αυτό που αγαπάς και αυτό που θες να κάνεις όσο μεγαλώνεις. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν να δουλεύω, να κάνω αυτό που αγαπάω και όταν ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό μου έδωσαν την ευχή τους».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Αισθάνεστε πως μπήκατε στα… βαθιά φέτος;

«Όταν παίζουμε εκτός δεν είναι το ίδιο. Είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό σε δυσκολεύει. Δε νομίζω πως ήθελα χρόνο. Ο προπονητής όπως μας δουλεύει, όλοι οι πιτσιρικάδες έχουμε ωριμάσει και γινόμαστε όλο πιο ώριμοι. Σε αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ».

-Πως είναι να σε έχουν ίνδαλμα άλλα παιδιά;

«Πρώτα απ’ όλα δεν το πιστεύω. Χαίρομαι και πολλές φορές ντρέπομαι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό όταν συμβαίνει».

-Κοντά ή μακριά η στιγμή που θα πανηγυρίσει η ομάδα Πρωτάθλημα και Κύπελλο;

«Σε κάθε αγώνα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει ο καθένας να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο καλύτερο που μπορεί»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...