ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πιτίνο: «Περιμένω ένα ΟΚ – Με μία-δύο προσθήκες μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση» (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την προοπτική του Παναθηναϊκού, το «ΟΚ» που περιμένει για να έρθει στην Ελλάδα αλλά και τις πρώτες του σκέψεις για το ρόστερ.

Πιτίνο: «Περιμένω ένα ΟΚ - Με μία-δύο προσθήκες μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση» (vid)

O Ρικ Πιτίνο μίλησε στο NBC για τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει το «ΟΚ» της οικογένειάς του για να ολοκληρωθεί το deal με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο στο NBC:

Για το deal: «Δεν έχω πάρει 100% τη δουλειά. Περιμένω να έρθει να με βρει η οικογένειά μου για διακοπές και οφείλω πρώτα να μιλήσω με αυτούς. Τους το χρωστάω επειδή έχουν κάνει πολλές θυσίες για εμένα όλα αυτά τα χρόνια και πάνω από όλα είναι η οικογένεια και τα παιδιά μου. Ξέρουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι και πόσο μου λείπει, αλλά αν είναι εναντίον αυτής της απόφασης, θα πρέπει να δεχθώ τις επιθυμίες τους. Αυτούς περιμένω. Το συμβόλαιο είναι έτοιμο, αν και δεν το έχω δει. Περιμένω την έγκρισή τους και μετά θα πάω στην Ελλάδα για 6 μήνες».

Για το ρόστερ: «Ξέρω το ρόστερ και έχω παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής που ήταν εκεί πριν από μένα είχε μεγάλη εμπειρία και ήταν σπουδαίος τεχνικός. Όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα αναρωτιέσαι αν έχεις τους παίκτες για να κερδίσεις και αν μία-δύο προσθήκες μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Αναρωτιέσαι αν μπορείς να δώσεις κίνητρο στους παίκτες για να παίξουν καλύτερη άμυνα, δεδομένου ότι στην επίθεση δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα στη μέση της σεζόν».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προπονητική: «Ελπίζω ότι η Ελλάδα δεν θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός στην προπονητική. Ίσως μου αρέσει και μείνω εκεί. Ίσως μείνω στην Euroleague ή επιστρέψω στο ΝΒΑ ή το NCAA. Θα εξετάσω τις επιλογές μου, αλλά δεν ήθελα να κλείσω την καριέρα μου. Ήταν δύσκολο να κλείνω τα μάτια μου το βράδυ και να κοιμάμαι ξέροντας πόσο μου λείπει η προπονητική. Η προπονητική είναι εθιστική. Σου λείπει και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Ξέρω ότι εγώ δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...