ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, είναι κομμάτι της ζωής μου»

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με το τριφύλλι, τους στόχους του με την ομάδα αλλά και τη φετινή πορεία των «πρασίνων».

Δώνης: «Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, είναι κομμάτι της ζωής μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στην ΕΡΤ:

Κλείνεις τα αυτιά σου μπαίνοντας στο γήπεδο;

«Με τον καιρό έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου, όχι επίτηδες. Σιγά σιγά με την ένταση του παιχνιδιού δεν ακούς πολλά γύρω σου». 

-Δύσκολο για σένα να κουβαλάς το επώνυμο Δώνης;

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπάρχουν θετικά κι αρνητικά. Δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο. Κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί. Όπως κι αν ήταν το όνομά του το ίδιο θα συνέβαινε». 

-Τι είναι ο Παναθηναϊκός για σένα;

«Παναθηναϊκός ήμουν από μικρή ηλικία. Έτυχε ο πατέρας μου να είναι παίκτης σε αυτή την ομάδα και τώρα προπονητής. Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου».

-Πως είναι να είσαι προϊόν ακαδημίας;

«Είναι σημαντικό μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να βγάζει ποδοσφαιριστές απ’ τις ακαδημίες. Να πρωταγωνιστούν στις ομάδες. Αυτό θα πρέπει να το ακολουθήσουν όλες οι ομάδες». 

-Πως είσαι εκτός γηπέδου;

«Ωριμάζω. Ήρεμος είμαι. Είναι δύσκολο να κρατάς τα συναισθήματα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που δουλεύουμε φέτος είναι να προσπαθούμε να συγκρατούμε συναισθήματα, να μην αντιδρούμε».

-Τι λέει η μητέρα σου για σένα;

«Όπως όλες οι μητέρες το πρώτο που θα σκεφτεί είναι να τα πας καλά και να μη χτυπήσεις. Δεν είναι όλες μας οι στιγμές το ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι γονείς όλων των παιδιών θα είναι περήφανοι». 

-Ποια είναι η διαφορά με την περασμένη σεζόν;

«Υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, όπως το γεγονός πως ήμασταν απλήρωτοι. Φέτος αυτά δεν υπάρχουν. Η ομάδα έχει μπει σε μια ροή και υπάρχει μια κανονικότητα. Όπως κι αν είναι η ομάδα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα που φοράμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...