ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα λείψει ο Πασκουάλ από το ελληνικό μπάσκετ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τοποθετήθηκε για το φινάλε της συνεργασίας του Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

«Θα λείψει ο Πασκουάλ από το ελληνικό μπάσκετ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Τσάβι Πασκουάλ, αναφέροντας τα εξής:

«Ο Πασκουάλ είναι ένας άνθρωπος που θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ. Μία προσωπικότητα με ήθος και φιλοσοφία για το μπάσκετ και την ζωή. Σε μεγάλα σωματεία με κόσμο, ιστορία και παράδοση η πίεση είναι μεγαλύτερη. Οι δημοσιογράφοι, τα φώτα της δημοσιότητας όλοι απαιτούν νίκες και καλές εμφανίσεις. Ο Πασκουάλ ήταν για μεγάλο διάστημα σε ένα παγκόσμιο κλαμπ σαν την Μπαρτσελόνα και είχε επιτυχίες. Στον Παναθηναϊκό σε δύο χρονιές η ομάδα ήταν η 4η καλύτερη αλλά ήταν άτυχη γιατί έπαιξε με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το έργο του σε γενικές γραμμές είναι πάνω από καλό. Είχε μία άτυχη σεζόν μιας και η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα και αυτό που είχε στο μυαλό του. Ακόμα και ο Ομπράντοβιτς μέσα στα 13 χρόνια παρόμοια κατάσταση. Συμβαίνουν αυτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.