ΚΛΕΙΣΙΜΟ
VOLLEY LEAGUE

Παναθηναϊκός… απόλυτος κυρίαρχος!

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κηφισιά (3-0 σετ) και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στη Volley League!

Παναθηναϊκός... απόλυτος κυρίαρχος!

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά, την οποία και υπέταξε με 3-0 σετ στην έδρα του, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αξιοποίησαν τον τίτλο του φαβορί, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις τους. Κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-17, με την Κηφισιά να ανεβάζει την απόδοσή της, δυσκολεύοντας μεν το τριφύλλι, το οποίο όμως πήρε και το δεύτερο με 26-24. Το προβάδισμα αυτό έδωσε ώθηση στον Παναθηναϊκό που πήρε και το τρίτο σετ με 25-18.

Με αυτή του τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παμβοχαϊκό και δύο λιγότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που νίκησε την ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 25-17, 26-24, 25-18

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...